Licens & Säkerhet

Licens och säkerhet
Betway är licensierat och reglerat i Malta av Maltese Lotteries and Gaming Authority, licensnummer LGA/CL3/302/2006 och måste uppfylla de krav och regleringar på säkerhet som den licensen kräver. Betway.com, Microgaming Poker Network och Orbis strävar efter att erbjuda dig den säkraste och tryggaste spelmiljön på Internet. All personlig information som kort, personlig information, dina kreditkortnummer, ditt lösenord och allting annat som skickas fram och tillbaka från din dator till oss är skyddad av Thawte SSL (Secure Sockets Layer) Certifikat. SSL är den ledande standarden som används inom e-handel och bankaffärer på Internet.

Ansvarsfullt spelande
Betway strävar efter att skapa en trygg spelupplevelse för alla som spelar hos Betway.com. För de flesta människor är spel ett trevligt och harmlöst nöje. Men ibland kan ett mindre antal spelare inte säga nej till ett extra spin på en slotmaskin eller ett till spel på poker.

Betway har även samlat en stor lista av organisationer som spelare kan kontakta om de har problem med sitt spelande. Spelare kan också göra ett kort självtest för att få en indikation om var de står i sitt spelande.
Läs mer på Betway...