Ansvarsfullt spelande

Ansvarsfullt spelande
Betway strävar efter att skapa en ansvarstagande och sund spelmiljö för alla som är kunder.För de flesta är spel en harmlös källa till glädje och underhållning, men ibland kan spelandet dock ta över och bli lite för mycket och ett fåtal spelare kan helt enkelt inte säga nej till ett extraspinn på spelautomaten eller ytterligare en runda “high limit” poker.

Känn till dina begränsningar
Betway inkluderar interna system en global insättningsbegränsning som är gällande för samtliga spelare och är bestämd i samråd med Betway's betalningsavdelning. Denna begränsning är helt fristående från dem som satts upp av de olika betalningsleverantörerna som finns tillgängliga på insättningssidan.

Denna begränsning inkluderar:

•24-timmars insättningsbegränsning
Självexkludering

Hos Betway kan du även begära att exkludera dig från ”Real-Moneyspel” under en specifik tidsperiod. Självexkludering hindrar dig från att logga in till ditt konto. Det enda du behöver göra är att skicka ett mail till rg@betway.com med din begäran om självexkludering.Betway kommer därefter att ta hand om din förfrågan så snart som möjligt.

Du kan välja mellan:

•7 dagars självexkludering
•6 månaders självexkludering
•att stänga ditt konto permanent

Viktigt att notera gällande självexkludering:

•En självexkludering kan inte hävas eller nekas
•Du kommer inte att få tillgång till ditt Betwaykonto innan självexkluderingsperioden är slut
•Att ha flera konton på Betway är förbjudet

Självtest
Är du oroad över dina spelvanor? Är du på väg att bli beroende? Prova då gärna att göra ett kort självtest för att få en fingervisning om var du står.

Kontakter för spelproblem
Nedan finner du kontaktuppgifter till organisationer som kan ge råd och hjälp till spelare med spelrelaterade problem, inklusive de som har drabbats av problemen, såsom vänner och familj.

Spelinstitutet: 020 81 91 00
Slutaspela.nu

Filtrera specifika sajter
Är du orolig för att dina barn kan ha tillgång till inloggning till denna sajt? Det finns ett antal mjukvaruföretag som kan filtrera och hjälpa dig att hålla koll på specifika sajter. Här några av dem:

CyberPatrol
SurfControl
Net Nanny